DX Adventure | Veel gestelde vragen

DX-Adventure behoort tot geen enkele nationale vereniging. Dit is vanaf het ontstaan van DX-Adventure een bewuste keuze geweest. Wij willen niet dat bv enkel leden van een bepaalde sectie of vereniging zich kunnen aanmelden. Wij zijn radio amateurs met een passie voor DX-pedities. Bij een bepaalde vereniging moeten behoren, mag dit plezier niet in de weg staan. Iedereen een kans geven was vanaf het begin ons motto.

Wij vragen niemand om lidgeld te betalen, u kan dus geen DX-Adventure lid worden door jaarlijks een vast bedrag te betalen. Wil jij DX-Adventure toch steunen, kan dit steeds door een komende DX-peditie te sponsoren en een duwtje in de rug te geven. Neem een kijkje op de pagina sponsors.

Wij gaan steeds opzoek naar mensen die gemotiveerd zijn en mee de handen uit de mouwen steken tijdens de organisatie. Ben jij niet bang van pile-ups en heb je reeds enige contest ervaring. Vul zeker het formulier in op deze pagina, dan maakt u zeker kans op een selectie.

Voor de eerste DX-Adventure DX-peditie naar Svalbard hebben wij dadelijk mensen de kans gegeven om mee te gaan en hun eerste DX-peditie te laten beleven.

Wij hebben momenteel geen vaste nieuwsbrief. Toch beschikken wij over een zeer uitgebreide database met email gegevens van radioamateurs. De aankondiging van een nieuwe DX-peditie zullen wij steeds doen via een mailing, sociale media en nieuws websites.

Wil jij steeds als eerste het nieuws ontvangen, meld je dan zeker aan via onze contact pagina. U kan zich op ieder ogenblik weer terug uitschrijven.

DX Adventure | DX-pedities

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden om eventueel deel te nemen aan een volgende DX-peditie.

    Callsign:

    Ik heb interesse in:


    Mijn favoriete modes: